Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ники Сървайвъра бил бакшиш

отпечатай новината

22.10.2012 13:30 | Видян 2910 пъти

Ники Сървайвъра бил бакшиш

Обявеният и от врагове, и от приятели за оцеляващ номер 1 Николай Мартинов демонстрира високото си самочувствие и извън играта "ВИП брадър".

„Ники Мартинов - екстремист". Така пише на визитната картичка на сървайвъра. Преди да влезе във "ВИП брадър", той работи като учител по ендуро (вид мотоциклетен спорт), а с падането на снега се качва в планината, където преподава сноуборд, пише България днес.

По собствените му думи през живота си Мартинов е минал през поне 50 професии! Първо започнал с шофиране на "Мерцедес" такси през 90-те. "Бил съм и професионален готвач на кораб, а също съм летял и със самолет. По едно време разхождах и туристи с делтапланер на Турската ривиера", спомня си островитянинът.

За известно време Мартинов се изявявал и като автомонтьор в чужбина, занимава се и със заварки под водата. Според визитката му в момента Ники е инструктор по мотокрос и АТВ, ендуро, сноуборд, уиндсърф и дайвинг.

Заради екстремните си хобита той има над 40 физически травми по цялото тяло. "И това, без да броим ребрата, които съм си чупил като дете", уточнява мъжът киборг.

 

Източник: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !