Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Юлиян - най-големият простак

отпечатай новината

26.10.2012 12:45 | Видян 2886 пъти

Юлиян - най-големият простак

Зрители и съквартиранти единодушно низвергнаха Юлиян Константинов като най-големия простак и селтак в Къщата на "ВИП Брадър".

Макар да парадира с успешна кариера извън България, владеене на няколко езика, енциклопедични знания, пътешествия в цял свят и какво ли още не, нивото и обноските на оперния певец не кореспондират по никакъв начин с гореизброените му преимущества. Напротив, 46-годишният софиянец се държи като току що преуспял бизнесмен от провинцията, който тъпче и мачка всичко живо наред.

По презумпция жертви на егоцентрика са винаги физически и психически по-слаби от него хора, като на мушка в Къщата му постоянно е Къци. Друг заклет враг на Константинов е Мариана Попова, която единствена скача срещу него, за да защити бившия водещ на "Риск печели, риск губи".

Намерила правилните думи, певицата успя да навре в миша дупка повярвалия си певец. Изнервен от словата на изпълнителката, която тя редеше по време на номинациите, Юли не спря да нервничи и тропа с крака като петокласник, не успявайки да се защити по никакъв начин. Така той буквално се превърна в посмешище пред всички заради силата, която демонстрира пред по-слабия Къци и заради сведената си глава пред жената Мариана.

Самият Юлиян не крие, че има проблеми с егото и околните, но ги отдава на зодиакалния си знак Лъв. Заради факта, че е роден през юли, той смята, че е нормално да се чувства една идея над всички останали и че царствеността кипи в кръвта му. Юлиян е направо гаден, държи се кофти с по-слабите, подиграва им се и има неоправдано високо самочувствие. Такъв е обобщеният коментар на зрителите на шоуто. Те не крият, че оперният певец им е бил фаворит в началото, когато е демонстрирал знания и интелект, но впоследствие е разочаровал феновете си с кретенското си поведение.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !