Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Дарина: Берлускони е изумителен в леглото, но ме разочарова

отпечатай новината

27.10.2012 09:00 | Видян 6777 пъти | Гласували 1

Дарина: Берлускони е изумителен в леглото, но ме разочарова

Години наред клюките около връзката между красивата българска бизнесдама Дарина Павлова и бившия премиер Силвио Берлускони бяха само слухове, пише 24 часа.

Това интервю обаче за пръв път ги потвърждава, но с едно уточнение - че става въпрос не за връзка, а за любов. Това, което ще прочетете, е историята на една влиятелна жена, вдовица, дошла в Италия заради любовта си към един мъж с власт.

Страстите й са кино и телевизия. Напоследък стана автор на идеята за тв програмата “Бленувайки Италия”, която продуцира в съдружие с “Медиясет” и за която получи наградата “Америка”. Развива и нови тв проекти и програми.

Опровергава слуховете сред съдружниците й да е българската актриса Мишел Бонев. Двете дори не се познават, както писа в официална нота адвокатът на Берлускони Николо Гедини. Павлова е ангажирана и в благотворителната дейност с проекта “Жени и бъдеще” на адвокатката Кристина Росело, която присъжда стипендии на млади и талантливи жени.

Живели сте между Америка и България. Защо избрахте да дойдете в Италия?

Домът е, където е сърцето ти.

Значи сърцето ви принадлежи на някого?

Невъзможно е да се живее без любов, въпреки че тя те кара да страдаш.

Разкажете ми...

Запознах се със Силвио Берлускони през 2004 г. във Вашингтон. Той е изключителен мъж. След многобройни покани дойдох в Рим, за да го видя отново. Още не говорех италиански, а той едва-едва английски. След няколко незабравими вечери разбрах, че
 става въпрос за истинска любов Мисълта ми беше насочена винаги към него. Започнах да уча италиански и се преместих в Рим. Никога няма да мога да забравя първата ни нощ заедно. Продължавах да си повтарям Amazing, amazing. И днес той още ме подиграва, когато си припомняме онази нощ.

През 2007 г. започнаха да се въртят слухове за вас. Искрата беше ли вече подпалена?

Каква искра... огън! Но където има огън, има и пушек. Много жени говорят за предполагаемите си любовни истории със Силвио. Някои поддържат тезата, че са с него. Не знам дали е истина, или клюка. Изглеждат като незначителни личности, които са доволни да живеят от известността на някой важен мъж. Мнозина се възползват от факта, че той трудно казва “не”. Моят случай е съвсем различен, но любовта за мен е най-важното и искам да го защитя. Ако обичаш истински, трябва да умееш да се доверяваш.

Какви са днес отношенията ви с Берлускони?

Те се основават на уважение, обич и доверие. Силвио е щедър мъж с голямо сърце. Държи страшно много на нашата връзка и ми го е демонстрирал. През последните месеци обаче има някакво объркване. Разочарована съм и ми е неприятно от случващото се и заради някои хора до него.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !