Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Митата пак става татко всеки момент

отпечатай новината

29.10.2012 13:00 | Видян 2915 пъти | Гласували 1

Митата пак става татко всеки момент

Всеки момент се очаква Димитър Бербатов да стане баща за втори ПЪТ. Официалният термин на жена му Елена е 15 ноември, но бебето вече напирало неистово, научи Супер 19’. Голямата тайна на Бербатови беше неволно разкрита, когато се наложи по спешност да кацнат в Истанбул преди месеци и от турските медии научихме, че според тамошните лекари хубавата Елена е бременна. Заради последната подготовка на раждането той беше инкогнито у нас, за да направи визита с лекарите, натоварени с тежката отговорност да изродят втория звезден наследник.

Бебето трябва да влезе триумфално в новия семеен дом в Бояна. Супер 19’ първи информира България за инвестицията на най-популярния български футболист в странство. Понеже майката на децата му не ще и да чуе да живее в родния на Митата Благоевградски край, се наложи той като същински Мохамед да отиде при планината.

Кокетната къща в полите на Витоша, нещо средно между български и алпийски стил, е дело на неговия тъст, който е професионален строител.

Известно е, че Бояна е кварталът на богатите. Там са вилите на премиера и президента, на повечето милиардери и мултимилионери, на наследниците на Тодор Живков и други величия. Димитър Бербатов го е ударил на здрава глезотия, след като построи новата си къща. Палатът на 31-годишния бивш нападател на Пирин, ЦСКА, Байер (Л), Тотнъм и Манчестър Юнайтед в столичния квартал Бояна е напълно готов, а двамата с Елена вече са пренесли всичкия си багаж там от кооперацията, която обитаваха на бул. Бъкстон. Те ще отсядат в новото си жилище, когато са на родна територия. Както е известно, Бербо и половинката му към днешна дата живеят в Лондон, където той играе за местния Фулъм, пише Супер 19'.

Най-нестандартното в палата на семейството му е таванското помещение. То е превърнато в нещо като киносалон, докладваха осведомени. Стените са изцяло в черно, а на една от тях е поставен огромен 3D телевизор. Под него се кипри Blu-Ray плеър. На съседните две стени има още два телевизора, но с малки размери на екрана. По средата са поставени фотьойли и дивани, на които да се разположиш удобно и да зяпаш телевизия, накъдето се обърнеш. Там обаче ще се гледат предимно филми, тъй като Бербатов е известен киноманиак.

 “Тук ще отмарям и ще се наслаждавам на любимите ми филми. Ще каня само най-добрите си приятели, за да гледаме най-новите неща, които са излезли. Киното е моята голяма страст”, казал Митко, който често е сравняван от английските вестници с кинолегендите Ал Пачино, Робърт де Ниро и Анди Гарсия и дори бе препоръчан да играе в Кръстника-4. 19’ обаче смята, че Бербо всъщност прилича най-много на знаменития американски актьор от руски произход Юл Бринър, когото завинаги ще помним с ролята му на Крис от емблематичния уестърн Великолепната седморка.

автор: Супер 19'

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !