Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

10-те години на Анелия в шоубизнеса

отпечатай новината

30.10.2012 09:30 | Видян 4321 пъти

10-те години на Анелия в шоубизнеса

Провинциално момиче на 19, Анелия атакува шоубизнеса с неуспешната песен Чужди устни. Трябва ѝ мощна кампания от влюбения в нея Коко Динев през ноември 2002 г., когато София разбира от билбордовете коя красавица пее хита Погледни ме в очите.

Сватбата с Коко Динев по идея на кума им Жоро Илиев. Кумата Мая Илиева става ментор и помага за пълната промяна в стайлинга на Анелия , пише Супер 19' в новия си брой.

Ивон – дъщерята на Анелия и Коко, променя живота и на двамата. Тя е неговото първо официално признато дете, но семейството скоро се разпада.

Анелия на върха през 2006/2007 г. – стъпила със златни обувки и в кринолин над местата в залата на Софийската опера по идея на списание EASY.

Наградите са част от признанието на продуцента Митко Димитров за огромната слава на Анелия и многото хитове, които прави през годините.

Примите на Пайнер, включително Анелия , в началото на 2010 г. на вернисажа на Анди Уорхoл в галерията за модерно изкуство на Оборище. С тях са посестримите им Аксиния и ЛиЛана от ВИП Брадър.

Дуетът с Миро завинаги направи певицата от Стара Загора харесвана и от почитателите на попмузиката, а песента стана як хит.

Порасналата Ивон е голямата гордост на майка си, защото е послушно, добре възпитано и интелигентно дете.

Новият имидж на руса амбиция, с който Анелия посреща 10-годишнината от старта на кариерата си с мегашоу в първа зала на НДК на 1 ноември.

автор: Супер 19'

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !