И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Вече и мъжете се лекуват с бижута

отпечатай новината

30.10.2012 11:00 | Видян 2313 пъти

Вече и мъжете се лекуват с бижута

Вече и мъжете, привърженици на холистичната медицина, могат да се лекуват с бижута. Това стана ясно на представянето на новата колекция мъжки холистични бижута на Розалия Тинкова по време на откриването на бургаския бутик „Рафаел”.

Тя преряза лентата заедно с Йоги Тан и съдружниците си Искра Стефанова и Николай Иванов. Нашумелите бижута досега бяха на разположение на столичните си почитателки, а новият бутик и колекция са естествена последица от големия интерес към тях от страна и на мъжкото съсловие.

Събитието събра над сто души, които с нескрит интерес се тълпяха в кокетното магазинче, гуру Йоги Тан бе специален гост, като веднага след това отлетя за Малайзия.

Той беше у нас по повод традиционния семинар по кристалотерапия, провел се за първи път в красивия ни курорт Поморие и събрал повече от 80 души.

Поради големия успех на семинара, следващият догодина също ще се проведе в Поморие.

Мъжките бижута от новата колекция се характеризират с уникално съчетание на над 15 вида кристала и над 20 символа с модерен и уникален стил – повечето са разработени така, че да помагат в няколко различни аспекта. Моделите могат да бъдат видени и в софийския бутик „Рафаел”.

„Изключително съм щастлива, че открихме едно малко бижу и в Бургас. Влюбена съм в този град. Искрено съм очарована съм от хората, които ни приемат толкова сърдечно и се надявам, че преминалият семинар и откриването на магазина ще допринесат още повече за любовта и светлината в Бургас.

Щастлива съм също, че половината от 23-мата участници в декемврийския ретрит в Бали са от Бургас. За мен това беше най-успешният семинар на гуру Йоги Тан в България, тъй като темата „Как да сбъднем мечтите си, е крайно актуална за обществото ни в момента.””, сподели Розалия Тинкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !