Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

"Столичаните" се изнасят заради алчни хазяи

отпечатай новината

30.10.2012 17:45 | Видян 3298 пъти | Гласували 1

Сериалът “Столичани в повече”, който върви по bTV се преместил насила в затворения комплекс “Резиденшъл парк”. Собствениците на двете къщи в Панчарево, където основно се разиграваше действието, се полакомили за по-висок наем.

Разгневените продуценти на филма обаче не се съгласили да плащат повече пари за ползването на къщите за снимките на сериала и това накарало сценаристите да променят действието. Затова в една от последните серии, двете фамилии се изнесоха в жилища в “Резиденшъл парк”, където и в момента живее президентът Росен Плевнелиев.

Според хора от Панчарево собствениците на двете къщи се полакомили и смятали, че могат да изнудват продуцентите за още пари за наем, след като филмът набра огромна популярност. Номерът им обаче не минал и за техен ужас цялата продукция се пренесе в другия край на Панчарево.

Двете къщи са съвсем на края на баровския квартал и са по-близо до Кокаляне. Собствениците на двата имота били заможни хора и не живеели там. Затова офертата от “Столичаните” им дошла много добре, но явно са се объркали, че могат и да рекетират Евтим Милошев и компания. Според местни жители става дума за двойно увеличение на наема.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !