Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Джей Ло идва с 10 тира у нас

отпечатай новината

03.11.2012 09:00 | Видян 1771 пъти

Джей Ло идва с 10 тира у нас

Дженифър Лопес се подготвя ударно за концерта си у нас. Само оборудването за грандиозния концерт ще бъде превозено в 10 тира. Звездата за първи път ще пее в България на 18 ноември в столичната зала Арена Армеец.  

Два крана ще изградят мега сцената за Джей Ло, а екипът, който ще участва в приготовленията и е с нея от началото на турнето си, се състои от над 80 души. Специално за багажа на звездата и по-приближената част от екипа й е предвиден отделен ван, научи Супер 19'.

Организаторите обещават, че певицата ще зарадва феновете си с последния си хит On the Floor. Тя ще изпълни и най-известните парчета от богата си музикална кариера. Джей Ло започна световното си турне Dance Again в Панама сити на 14 юни. То включва 7 участия в Южна Америка и 19 в Северна Америка, преди гостуването й в Европа.

"Опитвам се да живея ден за ден, защото ако наистина се замисля колко време вече съм на турне и колко още ми остава, е наистина страшно", споделя звездата. Според клюката в София Дженифър ще доведе и актуалното си гадже, танцьора Каспър Смарт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !