Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Марги Хранова с Асен Гаргов в НДК

отпечатай новината

08.11.2012 09:00 | Видян 2596 пъти

Марги Хранова с Асен Гаргов в НДК

Маргарита Хранова отбеляза с 3-часов концерт 40-годишния си юбилей на сцена. В зала 1 на НДК тя изпя част от най-популярните си парчета, които са любими на няколко поколения.
Певицата бе поканила голяма част от популярните ни естрадни изпълнители, като някои от тях се качиха на сцената и я поздравиха със свои хитове.

Голямата изненада бе, че на сцената се появи бившият мъж на Лили Иванова – Асен Гаргов, с когото Маргарита има дуетна песен. Голяма част от публиката се питаше кой е този, докато юбилярката не го представи след последните акорди на парчето, писа Блиц.

В концерта се включиха приятели и колеги на Хранова – Йорданка Христова, Мишо и Кристина Белчеви, Петя Буюклиева, Мишо Йончев, Етиен Леви, Христо Кидиков, Веско Маринов, Искра Радева, Росица Кирилова. За първи път след 40 години на сцената се събра трио "Обектив" - Маргарита Хранова, Стефка Оникян и Лидия Джонова.

Стефан Данаилов отказа на Маргарита Хранова и не бе и сред публиката. На сцената за емблематичното парче “Моето мъжко момиче” го замести композиторът Найден Андреев, който седна на рояла и пое партията на Стефан Данаилов. Йорданка Христова пък пренаписа своя кубинска песен и промени текста си в чест на Марги Хранова.

Сред публиката във ВИП зоната бяха актрисата Анета Сотирова с Наско и Илияна Сиракови, като бившият футболист дори показа певчески качества, когато Маргарита му подаде микрофона.

Президентът Петър Стоянов бе седнал в средата на залата, но си тръгна по средата на концерта. Юбилярката бе поздравена с огромни букети от министъра на отбраната Аню Ангелов и министъра на културата Вежди Рашидов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !