Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ни Ло облече Валери в женски дрехи

отпечатай новината

12.11.2012 09:15 | Видян 4008 пъти | Гласували 1

Ни Ло облече Валери в женски дрехи

Николета Лозанова непрекъснато изтъква вещите си познания по мода, съощава в новия си брой Супер 19'. Плеймейтката винаги се облича в дрехи на най-добрите марки и то от последните им колекции. Досега обаче не бе известно, че от тази област се интересува и Валери Божинов .

Футболистът се снима заедно със съпругата си, като двамата позираха облечени в еднакви тениски. Звездното семейство лъсна с еднакви блузки, но ако се чудите защо усмивката на футболиста е така насилена и превзета, ще ви стане ясно веднага стига да се концентрирате още малко върху снимката.

Повече от видно е, че Божинов не се чувства на място с дамско облекло, но какво да прави – готов е на всичко да угоди на силиконовата си съпруга. Дъщеричката на Божинов  пък вече диктува детските модни тенденции, пише още Супер 19'.

Едва на 7 месеца, Никол вече се очертава като българската Сури Круз (дъщерята на Том Круз) или още по-точно - родната Харпър Севън (дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм).

Подобно отрочетата на световните звезди, г-ца Божинова е облечена по последен писък на модата.

След като се появи на снимки, гушната от майка си Николета, в кенгуру и обувчици на Гучи, после с чанта и обувки Диор и клинче в модерни за сезона тигров принт, сега малката показа и какъв модел яке е актуално за сезона - с голяма качулка с естествен пух.

снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !