Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Поли Генова и Нед ще забавляват феновете на "Здрач"

отпечатай новината

12.11.2012 17:30 | Видян 2293 пъти

Поли Генова и Нед ще забавляват феновете на

На 15 ноември ще се състои галапремиерата на дългоочаквания финал на сагата "Здрач". Като прелюдия към една от първите прожекции на "Здрач: Зазоряване – част 2" в света А Плюс Синема и The Mall ще представят пищно модно ревю с оригинални костюми, вдъхновени от сагата.

 Дефилето е с начален час 19:00, а входът е напълно безплатен. Специален гост ще бъде енергичната Поли Генова. Тя ще изпълни както свои авторски песни, така и хитове от саундтраците на предишните филми от поредицата "Здрач". В задачата да забавлява феновете ще ѝ помага Нед от момчешката групаVoice of Boys, който ще бъде водещ на събитието.

Дрехите, участващи в ревюто, бяха подбрани чрез конкурс и са дело на млади дизайнери от цяла България. Сред финалистите има и познати имена като Даниела Арнаут – танцьорка и дизайнер, Донка Боева – дизайнер на тоалетите на The Secret Garden, и Искрен Лозанов, който нашумя около скандала с негов тоалет, откраднат от Бейонсе Ноулз за клипа ѝ "Video Phone".

Професионално жури ще избере най-впечатляващия костюм и ще награди автора му с 2000 лева, осигурени от организаторите. Изборът е в ръцете на Антония Йорданова, моден редактор на сп. ELLE, Кристина Симитчийска, моден редактор на сп. EVA, Константин Стойнов, моден редактор на Harper’s Bazaar, и Михаил Вучков, маркетинг мениджър на "А Плюс Синема.  

Дългоочакваният последен филм от сагата "Здрач", режисиран от носителя на Оскар Бил Кондън, ще разплете тайните и мистериите в романтичния фентъзи епос, пленил сърцата на милиони фенове по целия свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !