Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гуркова се жени

отпечатай новината

22.07.2008 21:16 | Видян 15894 пъти | Гласували 2

Гуркова се жени

"Джордж ми направи предложение и аз приех!"

Така се изповяда първо пред slava.bg легендарната Мис България Наталия Гуркова. Приятелят й, който е южноафрикански бизнесмен от черногорски произход, беше до преди дни у нас, но замина по своите дела. Той се появил ненадейно на Свети Влас, където тя подготвя издание на Форум българска мода. Събитието ще се състои в петък вечер. Явно афтърпартито на шоуто в любимия на Митко Бербатов клуб Планет яхт на Марината на братя Диневи ще бъде и годежното тържество на двойката. Отсега домакинята се е подготвила със стотици бутилки Мое и Шандон.

В последното си интервю, което Наталия даде пред списание СЛАВА миналата седмица, а излезе днес в новия му брой, тя отговаря уклончиво на въпроса дали смята да се жени. Изданието пророкува, че Джордж едва ли лесно ще се откаже да превърне Мис България 1999 в своя съпруга. По време на тригодишната им връзка той все я нарича "Моята кралица". Очевидно изненадата си е свършила работата, като е хванала хубавицата неподготвена, а тя е дала верния отговор.

Името на Гуркова е свързвано от медиите с много известни личности - от Васил Божков, в чиято модна агенция е работила, през Алексей Петров до кого ли не, но истината е, че нейната истинска голяма любов е именно Джордж. Двамата се запознават случайно в дискотека в ЮАР. Влюбват се от пръв поглед и малко след това тя заживява в богатския дом на мачото. За първи път миската го показа именно на годишното парти на братя Диневи на Свети Влас на 1 август 2005 г.

В интервюто си за СЛАВА, освен за своята връзка с Джордж, Гуркова отговаря на най-често задаваните въпроси от софийските клюкари - как върви бизнесът й с бижута в черната държава, истина ли е, че прави усилено инвестиции в недвижими имоти у нас и още куп неща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !