Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Опасните връзки на Гергана Райчевска

отпечатай новината

13.11.2012 17:30 | Видян 10946 пъти | Гласували 1

Опасните връзки на Гергана Райчевска

Ако необикновеното творение на човешкия мерак - силиконът, можеше да стреля, Гергана Райчевска щеше да бъде най-обикновен гранатомет. Но понеже 23-годишната брюнетка притежава 800 кубика, разположени на внушителните 110 сантиметра, звездата ѝ превзе небосклона като стратегически бомбардировач.

И така съвсем естествено с неествения си тунинг Мис Силикон 2010 помита с ударната вълна на страстта и копнежа клетниците оттук до Силиконовата долина и обратно, като им обърква хромозомите в нещо подобно на Големия вселенски взрив.

За това някак обидно би било да я наричаме мъжемелачка, когато тя е същинска цицохвъргачка, пише Супер 19'.

Пръв под балкона, извинете - под верандата ѝ, серенада изнесе спортният директор на Левски Георги Иванов. Гонзо откри таланта таланта на Гери още преди да надене короната на миска.

Впрочем таранът не е единственият левскар прострелян от Райчевска. В плен на естествено големите ѝ очи са паднали Христо Йовков и Даниел Боримиров. Като стана въпрос за футболни свалячи не може да не се спомене и Ники Михайлов.

На татко вратарчето се разписва при всяка нова плеймейтка или силиконова икона. Говори се, че Малката перука първи се уверил в креватните умения на Гергана, след което я похвалил на колегите си.

И за да не я сметнат за футболна пеперудка, Райчевска взе че заби бившия на Анелия Мартин Данона. Въпрос на време е да видим коя ще бъде следващата цел на бомбардировачката. Хайде, Гери, огън бий!

автор: Супер 19'

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !