Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Камелия: Българският народ е тъп!

отпечатай новината

14.11.2012 14:30 | Видян 2154 пъти

Камелия: Българският народ е тъп!

Тъпият български народ изгони Люси! Тези думи на Камелия ще се запомнят от всички зрители, пише Всеки ден.

А тя ги изрече в безсилен яд, когато любимата й си тръгна точно след гласуване на същия този народ. От чиито СМС-и тя и приятелката й си живееха охолно, хапваха си на воля и задоволяваха всички свои прищявки цели два месеца.

Ками изпадна в нервна криза, порева, заклейми зрителите и изигра етюда „Изоставената гълъбица“. Дамите в Къщата тутакси се хвърлиха да я успокояват.

И тя за нула време се успокои. Мъчно ми е, че оставям Ками сама, но ще я изчакам няколко дни, обяви пред публиката Люси. Аз дойдох тук с две цели. Едната е майка ми най-после да ме приеме такава, каквато съм.

И съм много щастлива, че тя най-после ме разбра. И втората – исках да послужа за пример на различните. Няма нищо лошо да си различен и да не се страхуваш и да не го криеш. Надявам се да съм им помогнала.

И тази вечер Брадърът издевателства яко над номинираните. Първо ги накара да пеят на непознат за тях език – Люси на португалски, Орлин на румънски, но Къци изтегли късата клечка и му се падна корейски. Аз не съм певец, а корейски дори не съм слушал, изплака той, но накрая се примири и се справя със задачата си блестящо.

По-ужасното беше, че докато пееха, тримата трябваше да стъпват последователно в легени с рибешки черва, кравешка тор, лед, червеи и змийорки. Въпреки че сериозно се стреснаха, никой не се спря и всеки успя да преодолее страха и гнусливостта си. Къци получи най-голяма подкрепа от зрителите, особено след крилатата му фраза, като видя препятствията.
"Ако умра, ще ви съдя" – закани се ухилено той и скочи право в легена с рибешките черва, пеейки на чист българо-монголски.

От тази вечер започват нови елиминации, този път само на зрителите. С СМС-и те ще изгонят в сряда още двама съквартиранти, а останалите отиват на финал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !