Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

"Комиците" развалиха диетата на Мъйнов

отпечатай новината

16.11.2012 11:00 | Видян 3456 пъти

Екипът на "Комиците" развали желязната диета на Руслан Мъйнов с торта подарък за рождения му ден вчера. Сладкото изкушение се появи на сцената в Музикалния театър като бонус към аплодисментите за спектакъла "Българи от старо време".

Там чукналият 36 лазарника веселяк засуква мустака на Хаджи Генчо. "Ей, няма да пишете, че правим лошо на момчето. Тази торта е по-различна, направо здравословна! Ние сме я съобразили с неговата диета - Зоната. Поръчали сме я специално и съставките са подбирани прецизно от майсторите сладкари, с намигване защити избора си на подарък Евтим Милошев. Мъйнов прие сладкиша с широка усмивка и обеща, че ще остави най-голямото парче за себе си, но и колегите му от "Комиците" ще намажат по нещо.

Още по първи петли на празника си актьорът бил затрупан с пожелания. Първата честитка го изкарала от леглото и дошла от неговата по-голяма сестра – Ирина. Тя се обадила направо от Киев. Какво обаче му е пожелала, Руслан не пожела да издаде. Най-ранобудните му авери го изненадали с красива картина.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !