Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Златка в нервна криза

отпечатай новината

16.11.2012 14:00 | Видян 2378 пъти

Златка в нервна криза

Златка , която ни занимаваше с драмите си през последните два месеца, напусна шоуто и тотално се покри, пише Всеки ден. Разсърди се на народа, защото узнала, че в реалния свят я вземат за проста държанка. Чудно защо не си дава сметка, че без чужда помощ съвсем сама се показва като такава?!

Във "ВИП Брадър" бургазлийката говореше за своята финансова независимост и нравствени принципи не за да заблуди съквартирантите и зрителите. Тя не играе роля, а наистина вярва, че е еманципирана жена.

Нещо повече - тя е блюстител за морала в един греховен свят, в който паденията на млади момичета и превръщането им в държанки на богати чичковци са ежедневие. Какви обаче са доказателствата на Златка , че е такава, за каквато се представя?!

В Къщата се наслушахме на какви ли не щуротии. Първо, била годеница на гръцки бизнесмен, който я издържал. Било ѝ кофти, че е консуматор и затова гъркът ѝ дал работа, но в негова фирма. Златка не се опитала да сама да си извоюва някоя службичка.

Сигурно защото е била заета с висшето си образование. То се видя колко ѝ е виШуто. Моделката едва ли осъзнава какво безумие е някой  да има висше и да мисли, че Босна е столицата на Сърбия или пък Англия - на Великобритания, пише още Всеки ден.

"Немеркантилната" Златка призна, че получава пари и от женения си любовник Миро. Плащал ѝ наема. Помагал с пари и за други работи. Тя като изкарала нещо смогвала само да си купи дрехи, карта за фитнеса, да сипе бензин и да отиде на кафе с приятелки.

Е, понякога и на фризьор ходела да си слага допълнителна коса, но на два месеца. А как ли си купува храна?!

От изповедта на Златка излиза, че сумата, която ѝ е нужна на месец, за да живее нормално, не е никак малка. Само поддръжката на прическата ѝ струва минимум 500 лева на месец. Картата ѝ за фитнес пък е 60 лева. За дрехи, бензин и кафета въобще не можем и да предполагаме колко харчи.

А ако трябваше да си плаща и тока, и водата, и наема, съвсем щеше го закъса. Добре че е Миро. Благодарение на неговата помощ на нея ѝ е добре. Справя се някак си. Даже се мисли за финансово независима.

Златка се опита да предизвика състрадание, че се оправяла сама в живота. Как да я съжалят зрителите, като повечето от тях работят за 400 лева сума на месец?! С тази сума издържат цяло семейство. А на Златка няма да ѝ стигне и за две седмици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !