Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Орлин е истинският победител във ВИП Брадър

отпечатай новината

17.11.2012 09:00 | Видян 2805 пъти | Гласували 2

Орлин е истинският победител във ВИП Брадър

Само за 3 дни 1217 души гласуваха в сайта slava.bg кой от финалистите във ВИП Брадър 2012 е най-достоен за победата в шоуто, пише Супер 19'.

Това стана, след като занулихме резултатите от 2-месечната анкета след миналия понеделник в 22,30, когато станаха ясни оцелелите след последните номинации.

От вторник до петък в 17,32 ч. хората гласуваха много активно кой кого.

2-месечният фаворит Багата изгуби публиката със своите пиянско-мутренски изцепки в понеделник вечер, за които във вторник узна цяла България.

След като успя да издържи на напрежението и да се прави на хрисим в продължение на дълги 9 седмици, на десетата нервите на световния шампион по бойно самбо не издържаха.

Той се държа в къщата на ВИП Брадър като в кръчма. И започна да налита на Орлин и Никол. Обръщането на игра и сумо с певеца не успяха да замъглят в очите на публиката скандалното поведение на спортиста.

Повръщането върху Къци, неприкрития, но нежелан ищах към Никол и другите пиянски изцепки на Благой, които видяхме на тв екрана  явно не са били простени от аудиторията.

Така кроткият, симпатичен и интелигентен Орлин се превърна в тоталния фаворит на публиката на slava.bg . В началото на 2-месечния маратон той заемаше третата позиция след Багата и Бони. Точно изразвни ромската перла и тя отпадна от състезанието. Преди пиянските изцепки на Багата обаче Орлин не можеше да го догони.

Тогава съдбата му помогна и предварително анонсираният от нас още на 17 септември супер фаворит за спечелването на тв състезанието за знаменитости убедително обра точките на зрителите.

Той завоюва 35% от вота, близо двойно повече от следващия в класацията Къци с 21%. Само на глас от него в петък следобед при редакционното приключване на броя на Супер 19’ се оказа хубавата Никол.

Двамата с Къци водиха епична битка през всичките 3 дни и половина на финалната права чрез феновете си в slava.bg. Един компютър имаше право на един глас, така че всеки е могъл да даде само една точка на своя фаворит.

Багата остана едва четвърти с незавидните 9% срещу 25%, с които водеше до фаталната за него понеделнишка вечер, следван само на един процент от бойния си другар Фънки с 8%.

автор: Супер 19'

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !