Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Николета: Нова телевизия пази Никол Станкулова

отпечатай новината

17.11.2012 17:50 | Видян 6881 пъти | Гласували 1

Николета: Нова телевизия пази Никол Станкулова

Часове преди финала на “ВИП Брадър” пред Нова телевизия Николета Лозанова направи тежък “анализ” на финалистите в Къщата и даде своята прогноза. Според нея победителят ще бъде Багата.
 
Най-симпатичен, обаче, й бил Къци. Той, горкият, обирал всички негативи, с които спечелил нейното одобрение.

Николета припомни, че подкрепила Златка, когато всички я нападали, че била тъпа. “И аз не ги знам столиците. Сигурна съм, че 90% не ги знаят”, каза тя. Подкрепила тогава Златка, но държанието й към Къци я накарало да не иска да гласува за нея. 

“Злати наистина е страхотна. Тя като човек е много добра, но това не съм го очаквала от нея – така да напада грозно Къци”, каза тя за грозните закани на Черната Златка към Къци, че щяла да га шамаросва, рита и т.н.

Николета, обаче, смята, че адашката й Никол я пазят от телевизията. “Там има наши хора и ваши хора”, каза тя, аргументирайки се с факта, че Никол работи в Нова телевизия. 

А ако се чудите защо футболната съпруга отказа участие във “ВИП Брадър”, Николета сама посочи отговора. Ако нямала семейство и дете, можело да се пробва в Къщата. Никакви стотици хиляди, обаче, не можели да е склонят да си зареже семейството за два месеца. Така тя показала кой е най-важният приоритет в живота й, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !