Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Емануела се върна при стара изгора, отрича за Жан-Клод ван Дам

отпечатай новината

19.11.2012 10:45 | Видян 2338 пъти

Емануела се върна при стара изгора, отрича за Жан-Клод ван Дам

Емануела и гаджето ѝ Никола отново са заедно. Влюбените гълъбчета бяха разделени за кратко, но явно старата любов ръжда не хваща.

"С Никола се събрахме и се обичаме повече от всякога, напук на зложелателите ни. Не е важно какво е било преди – важното е какво е сега", разкри за Монитор певицата.

Изпълнителката на "Ром-пом-пом" е категорична, че повече няма да излага на показ личния си живот. "Той е личен и искам да си остане такъв, тъй като се изписаха какви ли не неща за връзката ми с Никола. Искам да го предпазя от помията, която се изля върху него", откровена е чаровницата. Жълтата преса постоянно вкарва в леглото ѝ известни и богати мъже, но Емануела се кълне, че не е мъжемелачка и златотърсачка.

Преди време даже я забъркаха в афера с Жан-Клод ван Дам. Истината обаче се оказа друга. "Това са пълни глупости. Това, че съм се снимала с него, не означава, че сме имали интимни отношения. По тази логика всеки, който е успял да се щракне с него за спомен, е спал с него", разясни певицата.

В момента Емануела се е отдала изцяло на кариерата си и няма време да се занимава с любовни истории. Колкото и невероятно да звучи попфолк изпълнителката държи на сериозните връзки.

За да я задържи до себе си, мъжът до Емануела определено трябва да е кавалер. "Не е важно дали човекът до теб е беден или богат – това, което има значение, е дали държи на теб и те обича. Сама си изкарвам парите и не разчитам на никой друг да ме издържа. Това е под достойнството ми – не съм държанка", категорична е изпълнителката на "АРА Мюзик".

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !