Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Преслава няма да се жени

отпечатай новината

19.11.2012 17:15 | Видян 6175 пъти

Преслава няма да се жени

Петя Колева . Това е истинското ѝ име. Точно преди осем години най-успешната фолкзвезда Преслава тежи с 20 кг. повече, а косата ѝ е в яркочервен цвят.

В училище далеч не е била най-голямата красавица, признава самата тя. Нищо не подсказва, че само няколко години по-късно пълничката Петя от Добрич ще се превърне в най-сексапилната родна красавица, за чието внимание се борят десетки богати мачовци.

Коко Динев, Жоро Главата, Ники Михайлов. Това са само част от имената на спряганите за любовници на Преслава .

Перничанинът с прякор Жоро Бирмата пък е настоящият ѝ любовник. Сваля я преди година, след като й подарява букет от 1001 рози за рождения ѝ ден.

Макар да е затрупана с мъжко внимание, Преслава е нещастна в любовта, често споделя тя.

"Има неща в моята професия, заради които се налага човекът, който иска да е с мен, да прави компромиси. Много мъже са си тръгвали, щом нещата започват да стават по-сериозни. Но продължавам да вярвам в любовта", жалва се Преслава.

Пръв сърцето й разбива бизнесменът Петко Димитров. Той е и единственият мъж, с когото Преси се е появявала публично. Любовта им е бурна, но кратка. Не след дълго Петко среща нова любов в лицето на Ели Гигова, а Преслава посвещава на него най-емблематичните си балади.

Дали добричлийката е имала вземане-даване с мъжа на колежката й Емилия, Коко Динев, никой никога не потвърди официално.

Не са малко свидетелите обаче, които са виждали чалгаджийка-та доста често в хотела на Динев в Сандански. Сексапилната певица намира утеха в перничанина Жоро Бирмата.
Макар да я затрупва с подаръци, Жоро няма никакво намерение скоро да даде на Преслава мечтания подарък - годежен пръстен. Той е едва 20-годишен и последното, което иска, е да се заробва с фолкпевица, убедени са приятелите му.

"Наранявали са ме и съм плакала много, но такива неща просто се случват. Не можеш да ги предотвратиш", философски разсъждава Преслава.

Тя е категорична, че ако животът ѝ се бе стекъл по различен начин, вероятно вече щеше да има съпруг и дете.

"Ако не беше една случайна среща преди много години, сега нямаше изобщо да съм в България", казва Преслава.

Като ученичка в 12-и клас в Добрич Петя прави свои планове за бъдещето. Сигурна е, че след като завърши, ще замине за Германия, за да работи като детегледачка. Има купен самолетен билет и няма търпение да отпътува за чужбина, защото не вижда бъдеще в родината си.

Вече две години пее в кръчмите на родния Добрич и няма никакво желание повече да получава бакшиши от местни пияници. Тогава среща Милко Калайджиев.

"Работех с музиканти от Добрич. Дълго време ми говореха за някакво момиче Петя . Накрая им казах: Дай да я видим как пее." Запознахме се с Преслава 15 дни преди абитуриентския ѝ бал", спомня си пред "България Днес" откривателят ѝ Милко Калайджиев.

"Веднага разбрах, че ще стане звезда. Музикантите започнаха да ми се смеят. Казаха: "Ние ти я доведохме да изкара някой лев детето, не да става звезда." Но вече бях сигурен в нея. Оттогава не я пуснах да си тръгне. С мен ходеше по всички участия. Дори на бала си отиде за два часа. После я взех, защото имахме концерт", разказва Милко.

Дебютът на малката Петя в кръчмите е на 15-годишна възраст. Родителите ѝ трудно свикват с мисълта, че малкото момиче отсъства по цяла нощ от дома. Майката на певицата, Янка Танчева, също иска да стане певица като малка, но родителите ѝ не разрешават.

Точно заради това мама Янка не се противопоставя на решението на Преслава да пее по кръчмите от малка.

"Когато на 15 години започна да пее в заведение - макар да беше близо до нас, един ресторант "Добруджански край", съм седяла на терасата да я чакам и съм задължавала музикантите да ми я водят до входа - спомня , си майка ѝ. - За нас тя си остава Петя. Преслава е за публиката", добавя Янка Танчева.

Слуховете около живота на Преслава неведнъж докарват неприятности на роднините ѝ. През миналата година майка ѝ чува  по новините, че дъщеря ѝ е катастрофирала. Звъни на пожар, но телефонът на Петя е изключен.

"Не знам как оцелях. Докато разбера, че не тя, а Анелия е катастрофирала сърцето ми сякаш спря", казва майка ѝ.

Не по-малко тежко жената приема и слуховете за връзката на дъщеря ѝ с Коко Динев. Янка прекарва цяла седмица в дома на Преслава, за да се увери, че дъщеря ѝ не върти любов с мъжа на колежката ѝ Емилия и се прибира всяка нощ в собствения си дом.

Родителите ѝ никога няма да забравят деня, в който музикална компания "Пайнер" предлага договор на Петя. Певицата не може да заспи цяла нощ.

"Знам че животът ми ще се промени и не знам дали съм готова", споделя изпълнителката с майка си. По това време Преслава се страхувала от славата, която вече се задава на хоризонта.

От години певицата е поела изцяло финансовата издръжка за семейството си. Фолкзвездата се грижи за майка си, баща си и сестра си, разкриват нейни колежки.

"Детето помага непрекъснато. Ние не искаме, но тя се сърди. Никога не ни е оставила без пари. За Нова година подари на баща си нова кола, на мен непрекъснато ми носи дрехи, направи ремонт и на къщата ни в Добрич", не спира да я хвали майка ѝ.

Преслава се грижи и за сестра си Ивелина, която също е добра певица, но няма нейния успех. Всеки месец изпълнителката на хита "Водка с утеха" радва с нови тоалети и бижута сестра си. Преслава от малка мечтаела да живее в голяма къща.

"С Галена в началото много трудно живееха. Бяха на квартира и обикаляха заведенията. Спомням си как пестяха, за да си купят пералня. Колко съм се молила тогава за Петя. Ето, че успя. Сега остава само да срещне мъж, който да я обича истински", моли се майка ѝ.

източник: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !