Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Новият календар на Фермер.БГ с призив за избор на българските аграрни продукти

отпечатай новината

21.11.2012 16:15 | Видян 3690 пъти | Гласували 2

Новият календар на Фермер.БГ с призив за избор на българските аграрни продукти

Новото издание на българския еротичен фермерски календар, тази година залага на традициите и високото качество, на произвежданата от родния стопанин продукция.

Календарът на Фермер.БГ е под мотото „Изберете продукцията на българските фермери!“ и продължава кампанията за утвърждаване и насърчаване на положително обществено отношение към родните земеделски производители.

Това е много важен призив в подкрепа на фермерите, които продължават често да са жертва на нелоялна конкуренция от други държави.

Календарът тази година включва кадри, свързани с всички основни сектори на българското земеделие и производството на - мляко, мед, зърно, вино, маслодайна роза, брашно, яйца, праскови, моркови, дини и др.. Кадър на еротичен модел сред прана и разхвърляна овча вълна, пък е един от емблематичните за изданието за 2013-а.

Традиционно и тази година в снимките за календара на Фермер.БГ участват известни българки, сред които топ-моделът Биляна Йотовска от популярната денс формация Sеcret Garden; Гея Антонова, популярно лице от редица TV реклами; певицата Анн-Джи, която е и Мис Вселена фитнес 2006 и Победител на Световното първенство по фитнес-фешън 2012; Мариана Андонова, Световна медалистка по художествена гимнастика ; горещата танцьорка Руми Калоферова, участничка в Miss Playmate 2011 и др.

Фотосесиите за концептуалния български календар са на известния актов фотограф Начо Каменов – Kubeto.

В Европа широко популярни еротични фермерски календари се издават единствено в Германия и Англия, като целта както и на този в България е популяризиране на селския начин на живот и стимулиране на аграрните дейности в селските райони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !