Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Криминализират доматите

отпечатай новината

22.11.2012 16:15 | Видян 1551 пъти

Криминализират доматите

На спешно заседание на Министерския съвет късно снощи стана ясно, че разпространението и притежанието на домати е тежка криминална проява и може да бъде наказвано с отстрелване на място, или ако човек побегне - преследване и отстрелване на колкото места е нужно, предаде сайтът Неновините.

"Доматите са малки, но достатъчно тежки. Меки, но достатъчно твърди. Цапат. Подъл, нехуманен зеленчук е това. Ще го изкореним" - обясни премиерът Бойко Борисов пред медиите.

Вицепремиерът Дянков обяви, че е гледал цифри, според които доматите са полезни, но причинавят и рак, както и цапат очила при определени балистични прояви.

Вътрешноработният министър Цветан Цветанов потвърди, че доматите ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона, както и няколко контролни палки в бъбреците за всеки случай. Той допълни, че и сините домати ще влязат под ударите на закона, тъй като много от служителите на МВР са далтонисти и не различават продълговати от кръгли форми.

От БСП се опитаха да яхнат доматената вълна и да обвинят правителството, че се страхува от червения цвят, но бързо бяха затапени да си седят с процентите на извънредно жизнената трета възраст и да не се опитват да вкарват нелепия си социализъм в домата - едно шармантно мезе и истински обединител на нацията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !