Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Орлин Павлов: В Къщата си отспах за 5 години напред

отпечатай новината

24.11.2012 14:30 | Видян 4242 пъти

Орлин Павлов: В Къщата си отспах за 5 години напред

Орлин Павлов е победителят в четвъртия сезон на ВИП Брадър. Чаровникът се занимава с музика от малък, справя се добре с танците, бива го и в актьорското майсторство. Определя се като човек на изкуството. Завършил е актьорко майсторство в Пловдив. Става известен като вокал на група Каффе.

Оценява 2012 като успешна за него година, заради ролята си в сериала Отплата по Нова ТВ. Твърди, че важните неща в живота му се случват около сцената, където се запознава и с приятелката си Яна Акимова.

Заедно с нея през 2009г. спечели и риалити формата Дансинг Старс. Орлин не се възприема като секс символ, а като симпатичен, позитивен и усмихнат млад мъж. “Ако трябва някой да е секс символ, това не съм аз”.

В Къщата той бе един от най-естествените и позитивни съквартиранти. Орлин си тръгна от ВИП Брадър с парична награда от 40 000лв, ето и интервюто с него, което Супер 19' представи в новия и брой.

Как се чувствате като победител във  ВИП Брадър ?

Хубаво е да си победител. Но в подобен формат според мен няма как да има само един първенец. Всеки съквартирант е смел, защото се е решил да влезе в Къщата. Това е сложен експеримент. Бях шокиран, защото не съм очаквал да победя. Иначе вътре е трудно. Не си давах повече от 2 седмици.

Спечелих приятели в Къщата. Някои от тях наистина ще ми липсват. Когато бяхме петимата, мислех, че ще спечели Багата. После - че ще спечелят Фънки или Къци, Никол също, но за нито един от нас победата не беше толкова важна.

Всеки човек, който е следил риалитито, е харесал типаж и е извадил изводи за себе си чрез него и различните ситуации в Къщата. Наистина не мога да кажа защо зрителите са гласували за мен.

Очаквахте ли да спечелите надпреварата?

В интерес на истината исках, но не очаквах. Къци беше доста по-целеустремен. Казваше, че иска да победи, за да снима своя филм.

С кои от съквартирантите ще останете приятели?

С Мариана сме много добри приятели и ще останем такива. Работим заедно с нея от толкова години. Тя е талантлива и чувствителна, много лесно "пали мотора". Емоционална жена е.

С Люси също се познаваме отпреди и когато Мариана си тръгна от Къщата, с нея станахме най-близки. Много често чрез музиката хората могат да си направят съвсем различен извод и да те възприемат по неправилен начин.

А, както се видя, всички вътре са нормални личности. Просто вески се занимава с различни неща.

Кое беше най-трудно в Къщата?

Че мислиш за близките, нямаш информация за тях. Много лесно отпадна тази глупост с интернет и телефоните. Първата седмица ми мина, после имаше някакви изблици, но с времето забравяш. И си бях балансиран, но аз много си налагах да съм такъв. Контролирах си емоциите. А и това е игра.

Да издържиш два месеца в тотална изолация е най-трудното. Да нямаш връзка с външния свят, а да знаеш, че той върви нанякъде. Излизах четири пъти от Къщата и през цялото време бях с човек до мен. Никой не ми казваше нищо. Даже в колата сменяха часовника, за да не знам колко е часът. Лично аз се научих на много търпение в Къщата.

А кой е най-хубавият момент?

Имаше много забавни типажи, полезни хора за мен като наблюдение и взаимотношения. Всеки различен човек отключва нещо различно у теб и ти търсиш комуникация. Всички бяхме много цветни и различни.

Успя ли през цялото време да си позитивен по време на шоуто?

Мисля, че успях. Повечето от съквартирантите изпадаха в трудни моменти, но пък бяха много забавни. Всеки от тях беше колоритен по свой си начин. Къци молеше камерите, Фънки си говореше сам,  Юлиян разказваше интересни вицове и истории,  а когато влезе Ласкин лягахме от смях.

Златка с нейните изблици сащо бе доста колоритна, особено, когато крещеше рано сутрин.   Лично аз в живота мога да изпадна в крайности и да почна да се смея, да  танцувам, да ритам, да се правя на идиот. Но да засегна някой много рядко, не обичам. 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !