Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Стартира разпродажба на ризи Burberry и пуловери Hugo Boss с дo 6% отстъпка

отпечатай новината

24.11.2012 16:02 | Видян 2891 пъти

Стартира разпродажба на ризи Burberry и пуловери Hugo Boss с дo 6% отстъпка

Уникални мъжки дрехи на рекордно ниски цени от най-елитните дизайнерски марки в света ще бъдат предложени от днес в продължение на няколко дни за потребителите на сайта „Сикрет Зоун” /www.secretzone.bg/

Ризи и пуловери от последните модни колекции на Burberry и Hugo Boss ще мога да си купят най-бързите клиенти на интернет магазина. Тоалетите са на зашеметяващо ниски цени – с над 60% отстъпка!

Разпродажбата на мъжки ризи Burberry /най-уважаваната и реномирана английска модна къща/ започва в 7 сутринта днес, събота, 24 ноември. Ризите са с намаление от 62% и клиентите на www.secretzone.bg ще могат да си ги закупят само за 118, 90 лв. /при официална цена в магазина от 307 лева/. 

Ризите са в стила на Джеймс Бонд – в черно и червено, в черно и в бяло. С риза от последната колекция на Burberry се появи и Даниел Крейг на една от премиерите на новия филм от поредицата за Джеймс Бонд. Материята на всички предлагани дрехи естествено е 100% памук.

От утре, неделя, 25 ноември в сайт №1 за пазаруване на мода с отстъпки, стартира и друга важна разпродажба на хитови мъжки облекла. Точно в 7 сутринта започва предлагането на ограничен брой пуловери на марка №1 за модерния мъж – Hugo Boss. 

Те са с 60% намаление от цената и така вместо 336 лева, колкото струват в магазините в цяла Европа, потребителите на www.secretzone.bg ще могат да си ги набавят едва за 134, 90 лв. Пуловерите са памучни, фини и меки, с хитовото за сезона V-образно деколте и дискретно лого на елитната марка. Дрехите са в най-предпочитаните цветове – черно, бледо розово, тъмно синьо.

Важна подробност е, че има абсолютно всички размери и от двете колекции – от S до XXXL. Уви, предложените пуловери са в ограничени количества и най-вероятно ще бъдат изчерпани за броени часове. Така че е важно веднага да влезете в сайта www.secretzone.bg, да се регистрирате, ако вече не сте го направили, и да направите заявката си.

„Сикрет Зоун” е клуб №1 за пазаруване в интернет. В сайта се предлагат ексклузивни колекции от дизайнерски дрехи със зашеметяващите 85% отстъпка. Над 93 000 потребители вече са се регистрирали в сайта.

Влезте веднага и разгледайте уникалните оферти на www.secretzone.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !