Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Sophie Ellis-Bextor и Fedde le Grand пристигат в зала "Арена Армеец"

отпечатай новината

26.11.2012 14:30 | Видян 2084 пъти

Sophie Ellis-Bextor и Fedde le Grand пристигат в зала

На 21-ви декември зала "Арена Армеец" ще е домакин на най-мащабното коледно издание на най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar. За Solar Christmas организаторите от Yalta Club са подготвили микс от музикални изкушения, като за първи път музикалната селекция освен сетовете на топ диджеи включва и концертно лайв изпълнение.

За първия си концерт у нас ще пристигне една от най-атрактивните британски изпълнителки, най-добрата певица сред фотомоделите - Sophie Ellis-Bextor. Тя започва своята музикална кариера през 1997 г. като фронтмен в инди рок групата Theaudience. Две години по-късно тя решава да заложи на солова кариера. Интуицията й се оказва вярна. Още с първия си самостоятелен албум Read My Lips (2001 г.), Sophie получава световна известност, окупирайки челните места в музикалните класации.

Само за година тя се превръща от обикновено инди рок момиче в диско дивата на Европа, обикаляйки най-големите клубове на Стария континент. Успехът на Read My Lips е последван от хитовите албуми Shoot from the Hip (2003г.), Trip the Light Fantastic (2007г.) и издадения през 2011г. четвърти солов албум на певицата Make a Scene. Безспорно най-големите хитове са "Murder on the Dancefloor" (най-често въртяната песен в Европа през 2002г.) и съвместното й парче с Armin van Buuren - Not Giving Up on Love. В творчеството си Sophie смесва различни жанрове като електро поп, денс, диско и алтернативен поп-рок, но самата тя признава, че въпреки експериментите в миналото, винаги се връща към електро поп-а. Точно в тази светлина ще я видим и в първата й визита у нас на Solar Christmas.

След концертното изпълнение на чаровната Sophie Ellis-Bextor на сцената на Solar Christmas ще се появи холандецът, който не се нуждае от представяне пред родната публика – големият Fedde le Grand. С няколкото си епични гостувания у нас, последното, от които бе на Solar Dance Arena в рамките на Spirit of Burgas, той се превърна в безспорен любимец на родните фенове. Винаги зареждащ с позитивна енергия и раздаващ се на максимум зад пулта, Fedde le Grand не оставя и за секунда феновете да спрат да танцуват.
За десерт Solar Christmas са подготвили много фънки хаус и трайбъл саунд, поднесен от едни от най-прогресивно развиващите се диджеи - Sunnery James и Ryan Marciano.

Зарядът на това  диджей дуо родните фенове усетиха още с първото им гостуване у нас това лято. Не случайно самият Armin van Buuren избра Sunnery James и Ryan Marciano за негови подгряващи диджеи на Solar Dance Arena, а резултатът беше повече от изключителен.

Но и с това не приключват изненадите от Solar Christmas. Към специалните гости на вечерта ще се присъедини и още едно холандско величие – официалното MC на Sensation White - MC Gee, който отдавна е заслужил титлата си "майстор на най-доброто парти настроение". Партньори на Solar Christmas са парти уиски №1 в света J&B и Heineken.

Билети за Solar Christmas се вече пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg и на белия бар в Yalta Club.      

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !