Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Черната Златка се бори с Андреа и Мария за Сексбомба на годината

отпечатай новината

27.11.2012 12:30 | Видян 3983 пъти

Черната Златка се бори с Андреа и Мария за Сексбомба на годината

Актуалната ВИП брадърка Златка Димитрова влезе в пряка конкуренция с перлитте на поп-фолка Андреа и Мария , след като и трите бяха номинирани от журналистите в категорията Сексбомба на годината, част от церемонията Нощта на сексбомбите, която ще се проведена 19-ти декември в Планет клуб-София.

Организаторите от ВИП Комюникейшън очакват и останалите номинации, за да може да се изготви окончателния брой за гласуване.

Припомняме, че другата най-желана плеймейтка Златка Райкова стана Сексбомба на годината в предишното издание на най-горещото събитие през годината.

Любопитното е, че Златка Блек попадна и в номинацията за Най-секси тройка заедно с Любина и Багата - опасен кръг, който се роди отново в къщата на ВИП Брадър.

В тази категория са номинирани и трите руси фурии Вяра, Надежда и Любов. Засега в категорията Най-секси Мис са новата Мисис Русия Антония Петрова и актуалната Плеймейтка Силвия Бахати, а към номинираните Най-секси мъже се вредиха Ники Михайлов, Ивелин Попов и Кубрат Пулев. Миналогодишният приз беше отнесен от Благой Георгиев.

Журналистическите номинации продължават до 10-ти декември, когато окончателно ще са ясни всички имена на номинираните в отделните категории.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !