Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Лили отново във вихъра си

отпечатай новината

28.11.2012 09:30 | Видян 2160 пъти

Лили отново във вихъра си

Лили Иванова пак е във върхова форма. След изключителния концерт на звездата пред 15 000 души в столичната зала "Арена Армеец" и последвалото парти в затворен кръг тя се чувстваше напълно изтощена, пише Всеки ден. Няколко дни релакс обаче ѝ бяха достатъчни, за да е отново във вихъра си, твърдят нейни близки.

Докато феновете все още са в еуфория, Лили вече се е отърсила от концерта и крои планове за бъдещето. Тя вече подбира новите песни, които ще запише. Подготвя следващ албум. Не е изключено дори да направи нов голям концерт, още по-грандиозен от този в "Арена Армеец". За целта обаче щяло да ѝ трябва доста време, защото искала да изпипа всеки детайл до съвършенство, за да няма нито един гаф, който да дава повод на зложелателите й да я оплюят.

Певицата обира и лаврите от концерта си, като кани приятели на чай, за да слуша неспирни похвали. Репортер на Всеки ден забеляза звездата да пие чай в компания в любимата си сладкарница "България". Тя признала, че се чувствала изтощена след изявата си, но плановете за още работа бързо я вдигнали на крака.

За линейката, която беше паркирана пред залата по време на концерта на 22 ноември, обяснила, че била една от мерките за сигурност, които задължително се взимат при подобни събития.

Проверка на Всеки ден показа, че при концерта на Мадона също е имало линейка, предназначена специално за звездата. Осигурена е била и друга, за екипа ѝ от танцьори - в случай че някой от тях получи травма по време на шоуто. "Подобни мерки са нормални, когато става въпрос за голяма звезда", коментираха хора от шоубизнеса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !