Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Брад Пит отсече: Скоро бракувам Джоли

отпечатай новината

28.11.2012 14:45 | Видян 2462 пъти | Гласували 1

Брад Пит отсече: Скоро бракувам Джоли

Култовият сред жените по цял свят холивудски актьор Брад Пит направи сензационно разкритие за личния си живот.

Пит заяви, че “е време да се ожени”, а към стъпката го подтикват децата. Сексимволът каза на журналисти на премиерата на филма Killing Them Softly в Ню Йорк, че ще вдигне сватбата “скоро”.

“Децата все повече ме натискат, а е и нещо, което искам да направя, докато все още са живи, също чувствам, че времето за това настъпи”, каза Пит. “Времето за това настъпи. Скоро ще е. Настроен съм позитивно”, каза още той.

Думите му съвпаднаха с интервю, което той даде ден по-рано. В него обаче той бе доста по-уклончив относно брачните планове на двойката. “Наистина все още нямаме дата. Не знам какво ще се случи през идните две седмици. Със сигурност не знам какво ще ни донесе Новата година”, разкри тогава актьорът.

48-годишният Пит поиска ръката на 37-годишната Джоли през пролетта. По-рано двамата си бяха обещали, че няма да сключат брак докато всичките американски щати не разрешат еднополовите съюзи.

Двойката е заедно от седем години, след като се събра на снимачната площадка на Mr & Mrs Smith през 2005 г.Двойката има шест деца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !