Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Бербатови като Стоичкови 2

отпечатай новината

29.11.2012 11:30 | Видян 2534 пъти

Бербатови като Стоичкови 2

Семейната сага на фамилия Бербатови започва силно да напомня на тази на фамилия Стоичкови. След като се разсъхнаха отношенията с брата заради издънки на по-малкия, сега наред е кавга с родителите заради снахата, научи Супер 19'.

Такива работи се дочу, че се случват покрай раждането на второто дете на футболиста на Фулъм.

Когато на бял свят се появи неговата първа дъщеря, проблеми нямаше. Тогава хубавата Елена още не беше омаяла дотолкова футболиста, пък и младите избраха да кръстят рожбата си Деа – име, вдъхновено от това на таткото.

Баба Маргарита нямаше нищо против. Тя все още беше художествен ръководител на сина си, когото е отгледала с триста зора, заедно с брат му Асен, докато татко му Иван е бил в затвора.

Не й е било лесно със заплатата на медсестра. Освен че е много малка, тя и не се получава редовно, както е известно. А Благоевград все пак е областен център и животът там никак не е евтин.

Хеле пък за самотна майка с двама тийнейджъри. Затова Митко даваше мило и драго за мама Маргарита, на която на всичкото отгоре е одрал кожата.

Навлизането на снахата в живота на хармоничната идилия обаче не съвпадна с интересите на родителката. Както е наречена една забавна игра – двама може, трима не.

След раждането на Деа семейството стана най-важното в живота на Митата. А когато неговата Елена забременя втори път, а баща й получи задание, описано първо от Супер 19’ да постори къща на младите, мама Маргарита мина на втори план.

Из медиите тръгна мълвата, че тя не може да види детето не просто, защото внучето е отглеждано на хиляди километри от родината, но и понеже не получава покани да гостува на Бербата и снахата.

Свикнала да направлява живота на сина си, главната медсестра на Благоевградската болница категорично заявила, че може да прости подобно отношение само, ако второто внуче е кръстено на нея.

И въпреки съгласието й роденото преди броени дни второ момиченце на Димитър Бербатов да бъде наречено Маргарита – Елена или Елена – Маргарита, сиреч на мама и на баба, в крайна сметка то получи западняшкото, но доста едностранчиво име Елия.

Дали това ще вледени до краен предел отношенията в клана Бербатови?  Ако съдим по развитието на драмата при Стоичкови, нещата вървят по познатия сценарий. И там майката на футболиста постепенно изгуби битката със снаха си.

Тя първо се оплака в пресата, че Ицо обръща повече внимание на тъщата, а на нея не дават да припари дори до българския дом на фамилията, за да види двете си внучки.
После даде чак телевизионни изявления, че едва ли не е готова да се откаже от сина си, който не финансирал фамилията, не помагал на брат си Цанко и го засипа с куп други обвинения директно от селската къща на Стоичкови.

Бащата на Ицата пък разкри, че е получил само стар СЕАТ от сина – милионер. Доколко е редно родители да предизвекват такава неприятна обществена дискусия за сина си е спорен въпрос...По-важно е сравнението между семейните драми при Стоичков и Бербатов – приликите очевАдно са налице.

Има и разлики – Митата е дал на баща си да кара стария си Мерцедес, а на майка си бившето си БМВ, което си е повече от СЕАТ. Освен това при него мама и татко не играят в един отбор като Стоичкови.

Тактиката разделяй и владей вероятно му върши добра работа, след като родителското тяло не действа координирано.

В коментар за ситуацията около името на втората си внучка бащата на Бербо заяви единствено, че ще се наложи синът му да прави още деца, докато стигне до момче.

В дискусията се намеси и Бербатов Старши – дядото, чието име носи Димитър Бербатов. Според стария човек наистина Митатата, както той вика на внука, трябва да му произведе правнук.

Дядото обаче е на мнение, че мама Маргарита е заслужавала ней да се кръсти второто бебе, допълни още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !