Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хосе Карерас пристига ден по-рано за рождения ден на Chopard Boutique София

отпечатай новината

29.11.2012 16:30 | Видян 1940 пъти

Хосе Карерас пристига ден по-рано за рождения ден на Chopard Boutique София

Пет години след откриването на първия Chopard бутик в Югоизточна Европа, още една световна звезда – партньор на марката, пристига в София за отбелязването на годишнината на бутика. Един ден преди концерта си и дни след навършване на 66-тата си годишнина, Хосе Карерас ще кацне на родна земя директно от Мексико, за да зарадва българската публика, но и за да уважи рождения ден на Chopard Boutique София.

Оперната легенда идва в България по покана на Joker Media, но и със съдействието на E&S Watches and Jewellery – компанията-собственик на бутик Chopard в България, която продължава традицията да кани световните лица на марката в нашата страна. При откриването на бутика в София през 2007 г., лентата беше прерязана от топ модела Ева Херцигова.

Хосе Карерас е една от световните звезди, които работят с Chopard от години. При посещението си преди седем години Маестрото отново раздаде автографи, благодарение на Chopard, който и тогава се представляваше от г-н Ерик Тепеликян, един от собствениците на E&S Watches and Jewellery.

Връзката на Chopard с Хосе Карерас датира от 1991 година, когато семейство Шойфеле му помагат да изгради клонове на фондацията си за борба с левкемията José Carreras International Leukaemia Foundation в Швейцария и Германия. Самият Карл Шойфеле е президент на швейцарския клон и вицепрезидент на немската фондация. От 1996 година Хосе Карерас и Карл Шойфеле създават лимитирана селекция от 5 часовника, приходите от които се даряват на фондацията.

За E&S Watches and Jewellery:
Създадена през 2006 година от професионалисти с опит, E&S Watches and Jewellery започва дейността си с благородната амбиция да бъде лидер на пазара за луксозни часовници и бижута. Компанията е изключителен представител на световно известната марка Chopard за България и ексклузивен агент на марките: Ulysse Nardin, Audemars Piguet, Hublot, deLaCour, Girard-Perregaux, Schreiner Fine Jewellery и Vertu.

През ноември 2007 г. открива първия в Източна Европа Chopard Boutique в центъра на София, отговарящ на най-високите световни стандарти за този бизнес. Е&S Мултибранд бутик представя както класическите, така и последните дизайнерски модели часовници и бижута на знаменитите фирми.

През август 2010 г., компанията открива и бутик в морската ни столица, разположен в бутиковия хотел-галерия Графит, на бул. Княз Борис I, 63.
За любителите на зимните спортове е на разположение и третият бутик, собственост на E&S, разположен в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !