Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Дони омагьосва Поли Генова

отпечатай новината

03.12.2012 09:45 | Видян 2259 пъти

Дони омагьосва Поли Генова

Атрактивният певец и актьор Дони не спира да изненадва почитателите си и поредният подарък, който им е подготвил, е преобразяването в зъл магьосник.Темпераментният творец е основно действащо лице в спектакъла Аладин, чиято премиера е на 7 и 8 декември в Музикалния театър в София. Героят му е доста особен и с огромно самочувствие, признава самият той, пише Супер 19'.

Твърди, че е стар дух на около 300 години и се опитва да манипулира всички по пътя си. В крайна сметка омагьосва принцесата с екзотично име Бадрулбура, в чийто образ ще видим певицата Поли Генова. Нейн партньор на сцената ще бъде и актьора Ненчо Балабанов. Режисьорката Надя Асенова вкарва още един магьосник на сцената и това е Стефан Рядков, който едва ли ще ни остави безпристрастни към случващото се на сцената. Като контраст на демоничния Дони той ще бъде леко смешен, пише още Супер 19'.

Разказвачът ще е Станимир Гъмов, а за музиката отговаря Марио Балтаджиев. Аладин е най-новият мюзикъл в България, с изцяло българска авторска музика, текст и сценография. Мащабната продукция се подготвя от група артисти и музиканти, водени от желанието да съживят културния живот в България в сферата на музикалния театър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !