Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Цветанка: Веско Маринов си вдига рейтинга на мой гръб

отпечатай новината

04.12.2012 14:15 | Видян 2246 пъти

Цветанка: Веско Маринов си вдига рейтинга на мой гръб

Слухове събират много активно разделените Веско Маринов и Цветанка дни преди концерта на певеца в зала 1 на НДК. Реклами на изявата има из цяла София.

Билборд на Маринов се кипри на бул. "Цариградско шосе" на необичайно голяма височина, точно при разклона за Младостите. Слухът за събирането на двамата се ражда точно в рекламно за проявата време.

"Слуховете, че сме заедно, са просто реклама. Разделени сме. писна ми Веселин да си вдига рейтинга на мой гръб. Затова няма да говоря повече по случая преди да мине концертът му. Чудя се как се раждат подобни новини, може би той ги пуска", коментира Цветанка пред "168 часа".

Двойката сложи край на брака си през 2011 година. Според изявления и на двамата, певецът пръв подходил към решителната крачка. Той написа прочувствено писмо до съпругата си, в което й заяви, че не могат да бъдат повече заедно. По-късно Веско сам разказа за похожденията на любимата си. Името на Цветанка бе свързано с това на Христо Стоичков. Двамата често бяха засичани из столични заведения.

Сега упоритият слух в средите на шоубизнеса е, че Веско и Цветанка вечерят заедно, забавляват се и после се прибират заедно.

Тъкмо нещата утихнаха и пак започнаха да изскачат сензации. Нямам интерес от това, не ми се иска да отварям стари рани, категорична е Цветанка. Певецът пък отказва всякакъв коментар.

 

източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !