Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Плашат Дарина Павлова със съд

отпечатай новината

06.12.2012 12:00 | Видян 2039 пъти

Плашат Дарина Павлова със съд

Дарина Павлова е заплашена със съд в Италия, научи Всеки ден. Според медии на Ботуша нашенката, наред с други богаташи, тя е отнесла солидна глоба от 6000 евро от властите.

Причината е, че фасадата и покривът на тузарската й къща на прочутия римски площад Пиаца дел Пополо, била разбита и при всеки дъжд на тротоара отдолу капела вода.

Мадам Мулти и собственици на други съседни сгради са получили преди месец предупреждение да направят ремонт.

За целта обаче те трябвало да наемат консултанти и да получат разрешение от комисията за историческо наследство, тъй като имотите им са на няколко века и могат да се реновират само след одобрение.

Дарина се забавила с подаването на въпросната молба и не оправила покрива и фасадата си в срок. За това била санкционирана от общината веднага след изтичането на едномесечната отсрочка в края на ноември.

Ако богатата вдовица не спаси и новите срокове и от къщата й продължи да капе вода на тротоара, тя може да бъде съдена и да отнесе този път глоба до 50 000 евро.

Самата Дарина не е коментирала въпроса пред местните медии, но нейни комшии обясняват, че скоро ще получат разрешение за реновация на луксозните исторически сгради.

Според плановете им до края на януари, както е постановила общината в Рим, всички покриви и улуци на площада ще са в изправност.

Мадам Мулти има доста сериозни разходи по къщата си в италианската столица, която според запознати е купила за няколко милиона евро. Тя се нанесе в сградата след сериозен ремонт и я обзаведе с бутикови дизайнерски мебели.

Луксозният имот е огромен и там Дарина често организира пищни приеми, на които гост е и близкият на сърцето й Силвио Берлускони, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !