Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Анелия със смучка

отпечатай новината

25.07.2008 11:06 | Видян 48210 пъти | Гласували 7

Анелия със смучка

Новината е дело на читателката ни Даниела Найденова.

Новият силиконов бюст на Анелия, напомпан дни преди старта на турнето, вече има и декорация - малка тъмночервена смучка над дясната гърда. Певицата видимо сияе на тазгодишното турне, за разлика от миналото лято, когато гледаше лошо и обиждаше публично колежката си Емилия. "Боклук!", съскаше тя по адрес на блондинката, която тъкмо бе забременяла от мъжа й Коко Динев. Преди 2 месеца Еми му роди син и отказа участие на турнето.
“След като се раздели с Динев, Анелия изведнъж стана по-разкрепостена - сложи силикон, снима се чисто гола в новия си клип, носещ заглавието "Трети път", коментират колежките й.
Слуховете за интимната й афера със семеен варненски богаташ се оказаха спукан балон - бившата г-жа Динева от месеци движи с бизнесмен от Петрич, с когото я е запознал любимият мъж на Малина - Краси Кочев.
"Анелия още драпа за Коко - пак му посвети песен. Подозират я за пуснатите сплетни, че е забил Преслава и така дразни Емилия", обсъждат интригите певиците на Пайнер.
Междувременно странно затопляне на отношенията между Анелия и Преслава се набива на очи при първите концерти от турнето. И докато екссъпругата на Коко пърха от щастие, едрогърдата дива все е оклюмала.
"Не може да прежали Петко. Заряза я заради друга и тя пак е сама. Дори да е била с Коко, той няма да остави Емилия заради нея", редят версии колежките на Преслава. А бившият й приятел напоследък все по-често е забелязван в компанията на водещата Ели Гигова, щерка на футболния бос Николай Гигов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !