Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Зара избяга в чужбина

отпечатай новината

07.12.2012 11:45 | Видян 4433 пъти

Зара избяга в чужбина

Категоричен отказ получава Нико Тупарев, когато преди четири месеца провежда телефонен разговор с една от най-запомнящите се участнички в "Биг Брадър" – Зара . Светлозара Трендафилова, както всъщност са пълните имена на варненката, днес не иска и да чуе за риалити шоуто, пише Уикенд.

Макар че именно той я направи известна личност и ѝ осигури достъп до богати чичковци от сорта на Христо Сираков, хубавицата не желае по никакъв начин да бъде свързвана с предаването. Камо ли да прекрачи отново прага на Къщата и да се срещне с някои от старите си съквартиранти, включително бившето си гадже Нед, с когото за сефте правиха секс пред очите на цяла България заснети от камерите на риалитито.

Зара всячески се опитва да избяга от имиджа на разкрепостена красавица, готова да си легне и с мъж, и с жена, опитвайки от всички номера в секса. Сега тя наближава 30-те и основната цел в живота ѝ е най-после да се закрепи за по-дълго към някой заможен бизнесмен, а защо не, да му стане и законна съпруга.

Зара е от жените, които обичат лукса и охолството, така че за никого не е изненада решението ѝ да зареже Найден само няколко седмици след финала на първия сезон на "Биг Брадър".

Амбиционата варненка има далеч no-високи цели от простичко софиянче в лицето на Нед и не след дълго доказва това, приставайки на цели три десетилетия по-дъртия от нея бизнесмен Христо Сираков с прякор Стоте манекенки, пише още Уикенд.

Разкрепостената съквартирантка бързо излиза от брадърския си имидж и се превръща в изискана дама, стояща като украшение до заможния си любовник.

Стоте манекенки обаче също има високи критерии за нежния пол и инвестира повече от десет бона, за да оправи несъвършенствата във фасадата на любовницата си. Слага ѝ силикон, оперира носа ѝ, извайва брадичката ѝ и разбира се, оправя кривите ѝ зъби, напомнящи на бобър.

Зара е доволна, защото само единият секс с Нед плюс дозата лесбо ласки с Мел в шоуто я превръщат от варненско грозно пате в изящна столична красавица.

Три години по-късно пеперудката е готова да отлети от прецъфтелия нарцис и бие шута на Ицо Сираков, за да се прицели в нови висоти, припомня Уикенд.

Заминава за САЩ, където сбъдва мечтата на живота си и записва актьорско майсторство. След цяла година скиторене из нощните клубове на Ню Йорк, безпаметни нощи с международно участие на негри, азиатци латиноси с огнена кръв Зара се завръща на родна земя под ръка с новия си трофей -"чистокръвен" американски продуцент, който е готов да ѝ сваля звезди от небето. Сияещата хубавица изписуква пред дружките си, че е хванала златната рибка и не смята да я изпуска за нищо на света.

Е, Зара още не се е проявила в някоя холивудска продукция, но по всичко личи, че иска да изчисти срамните петна от миналото си. След посещението си у нас през пролетта тя пак е в страната на неограничените възможности, заедно с гаджето си режисьор. Варненката няма никакво намерение да се връща у нас, още повече да влиза в Къщата на "Биг Брадър Ол Стар", живеейки със старите си познайници Стойка и Нед.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !