Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дивна застава "Срещу новините"

отпечатай новината

07.12.2012 12:45 | Видян 2306 пъти

Дивна застава

Тази година студентският празник 8 декември ще се оцвети в лилаво. В студиото на предаването "Срещу новините" по БНТ1 в събота ще влезе теменуженият глас Ирина Флорин. Певицата ще разкаже колко процента лилаво има в живота, и какво място е отредила за музиката в ежедневието си.

За гостуването ѝ водещите Играта и Косьо Лунгов ще подгреят атмосферата с горещата тема – мит или реалност е глобалното затопляне. Навън навява сняг, а те ще се чудят има ли повишаване на температурите в световен мащаб и ако да - какви ще са последиците от него.

 В неделния късен следобед Косьо и Играта са подготвили тема-бомба. От 19 часа двамата водещи ще разнищят модата на фалшивите заплахи и защо се евакуират молове и училища през ден.

Венага след като изяснят от коя страна се пали фитилът, Косьо Лунгов и Играта ще поканят в студиото най-младата и харизматична поп звезда – Дивна. Любимката на всички тинейджъри ще разкрие тайната на успеха си и как се правят хитове. Дивна ще разкаже и за близкото си прятелство с нейния ментор Миро и още много любопитни моменти около новите ѝ проекти.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !