Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Опърлиха косата на Теодора

отпечатай новината

25.07.2008 11:28 | Видян 5986 пъти | Гласували 1

Опърлиха косата на Теодора

Голямо премеждие преживя примата на Diapason Records Теодора по време на участие на морето. Без да искат, нейни големи почитатели запалиха косата й с цигара!

Преди два дни певицата имала участие в голяма дискотека на нашето Черноморие.  Всичко било супер, феновете истински се забавлявали на изпълненията на синеоката изпълнителка. Но...вечерта не минала нормално.

„Точно когато запях „Изневерявам ти” във втората част от участието си, една компания от петима младежи реши да дойде и да се снима с мен! Аз нямах нищо против, разбира се, все пак феновете за мен са най-важни! Обаче в стремежа на всеки един да е по-близо до мен, едното момче, което беше с цигара, ми запали косата! В първия момент не разбрах какво става, но другите момчета започнаха да ме пипат за косата...Леко се дръпнах и чак тогава забелязах, че косата ми пуши!!! Изплаших се и започнах да си гася косата, а в същото време и продължавах да пея – няма как! Все пак момчетата реагираха много бързо и не пострадах много...Е, разделих се с част от косата си на следващия ден при фризьора, но какво да се прави...рискове на професията” – разказа Теодора ден след инцидента.

Освен косата на певицата е пострадал и тоалетът й, който също станал жертва на  “огнената” любов на нейните почитатели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !