Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Пиянство и мръсни гащи

отпечатай новината

10.12.2012 09:15 | Видян 2662 пъти

Пиянство и мръсни гащи

Гнусно беше дума, с която вицепремиерът Симеон Дянков определи чуждо поведение. Ала той и колегата му Сергей Игнатов печелят приза за отвратителност за последните дни. Единият нарече опозицията „пияна” и се лендзеше в парламента, докато по дистанционно управление не го принудиха „най-искрено” да се извини.

На другия пък и мръсните гащи му размахаха пред министерството и той пак не се сеща да подаде оставка. Даже лъга безочливо, че лев не бил платил от скандалния фонд за научни изследвания, от който  се облажват приятелчетата му, а се оказа, че 7 милиона са отишли в джобчетата им.

В новия Супер 19' ще четете за теориите на главния Игнатов другар от НБУ във фонда и неговите „научни открития” – че „земята е куха”, цунамита могат да се спират посредством „хватки”, а геологията може да се изучава по „метода на тирбушона”. Така в кръговата композиция стигаме отново до нещо пиянско...

Големи драми има и в шоубизнеса. Николета разкрива в Супер 19' връзката на своя бивш Ники Михайлов с плеймейтката Мария – бивша метреса на подземни босове и екс съпруга на единия от братя Диневи.

Голямата любов на Орлин, която ви показваме сензационно, пък едрее непрекъснато. А Веско Маринов като метъл ще ви накара да се почувствате пияни – такава трансформация рядко е регистрирана дори в шоубизнеса.

Няма как да минем и без Биг Брадър, както се сещате – четете изповедите на Пацо и Стоян – идол и фен от Нови хан.

По-добри новини до другия понеделник, когато Супер 19’ ще ви пожелае и весели празници! Тогава гарантираме най-добрия астрологичен и най-точния нумерологичен хороскоп за 2013 г. И още вълнуващи четива...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !