12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Явката от "Седем часа разлика" умира от срам пред феновете

отпечатай новината

10.12.2012 11:30 | Видян 6205 пъти

Явката от

Актьорът Павлин Петрунов, който играе Явката в "Седем часа разлика", умира от срам пред феновете, призна самият той в "Нека говорят" по bTV.

Почитателите му го гонят в метрото, с което той пътува, снимат се с него и му искат автографи. Петрунов обаче се стряска, тъй като не можел много много да пише. 28-годишният актьор от Народния театър се смята за чувствителен. Като такъв определя и героя си-наркоман, носител на ХИВ в сериала, който именно заради емоционалността си посяга към наркотиците.

Оправдавам героя си, казва актьорът. И продължава за феновете: като ме видят очите им се ококорват, лицата им грейват, радват се. От покойния актьор Ачо Георгиев, който му беше дядо в сериала, научил, че преди да излезе на сцена трябва да види има ли пилот в неговия самолет.  Взел е вдъхновение от Георгиев.

Петрунов е завършил механотехникума в София и намерил нещо общо между специалността си от средното образование и актьорската игра, което го отправило към НАТФИЗ.

Късметът по рождение ми е в тази страна, казва той на въпрос не иска ли да избяга зад граница. На въпроса какъв ще е Петрунов след 10 години, Явката отвръща: Ами с пет руна отгоре!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !