Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Таня Стоева повежда война срещу Слав

отпечатай новината

10.12.2012 12:15 | Видян 1776 пъти

Таня Стоева повежда война срещу Слав

След заплахите на Слав срещу майката на Мая, Таня Стоева повежда война срещу близнака. Тя е готова да промени досегашната си стратегия да не помага на Гончев и ако е нужно, решава да подаде жалба за нападението срещу дъщеря си.

Иванов се съгласява да арестува Слав, но дали прокурорът не е закъснял, ще стане ясно в епизода на „Седем часа разлика”, утре от 21:00 часа по bTV.

Междувременно, в яда си Милото отнема бара на Роки. Момчето не се трогва особено и продължава да търси майка си, като се обръща за помощ към Таня.

Оля е твърдо решена да вземе Явор в Ню Йорк. Въпреки че момчето е притеснено от съжителството с пастрока си, той няма избор и заминава отвъд Океана. Преди това обаче Явор не пропуска да се сбогува с Роки и Тео, които му обещават да бъдат до него независимо от разстоянието и какво ще се случи в Америка.

Пол Станкофф открива дъщеря си по телефона. Но след всичко случило се в София Мая вече не е много сигурна, че иска да замине за Ню Йорк при баща си. Това силно притеснява адвоката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !