Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Почина дъщерята на Дими от Биг брадър

отпечатай новината

10.12.2012 13:30 | Видян 4357 пъти

Почина дъщерята на Дими от Биг брадър

Дъщерята на един от участниците в "Биг брадър" Димитър Казълов-Дими е починала, докато той бе в Къщата, научи "Труд". 23-годишната Деметра Казълова е била по-малката от двете щерки на бизнесмена.

"Дими вече не е част от шоуто на "Биг брадър ол старс". Той напусна Къщата по собствено желание поради сериозни лични причини", гласи лаконичното официално съобщение на организаторите. В събота вечер Дими беше извикан в изповедалнята, където му съобщиха, че има 20 минути, за да си събере багажа и да напусне шоуто. Той реагира с пълно недоумение и заедно със Стойка се чудеха каква ли може да е причината.

В профила му във фейсбук през нощта срещу неделя се появи съобщение: "Скъпи приятели, моята по-малка дъщеря вече не е с нас. Почивай в мир, мое дете!" Отдолу заваляха скръбни постове от приятели. Голяма част от тях са на англичани - участникът в шоуто е живял дълго време на Острова. В профила си обаче Димитър се е написал като Димитри.

Свой профил има и Деметра Казълова. В него тя коментира различни случки в Къщата.
Линията за гласуване за Димитър вече е затворена и сумата, събрана от всички есемеси, пратени за него, ще бъде дарена за благотворителност, поясниха от шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !