Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Цветелина Бориславова с Криско, но без Мика на Банско

отпечатай новината

10.12.2012 14:30 | Видян 7527 пъти

Цветелина Бориславова с Криско, но без Мика на Банско

Банкерката Цветелина Бориславова и голямата ѝ дъщеря Ралица Абаджиева, придружена от приятеля ѝ, се забавляваха през уикенда с хитовете на Мишо Шамара в клуба на луксозния хотел Флоримонт в Банско. Те се отдадоха на релакс в планинския курорт, а по същото време в хотела бяха отседнали и български звезди, които направиха щур купон за студентите през почивните дни. 

Макар да бе запазил стая в хотела, футболният титан Христо Стоичков не се появи през уикенда, нито дъщеря му Мика, която имаше вероятност да дели една стая с рапъра Криско , с когото имат бурен флирт през последните месеци. След броени дни тя ще блесне и в новото му видео  "Не дължа нищо".

Флоримонт само преди дни бе домакин на друго грандиозно събитие - кметът на Банско Георги Икономов показа невиждани танцови умения като покани на валс една от победителките в големия национален турнир по спортни танци. Банско за първи път бе домакин на Открития турнир по спортни танци. Най-добрите 280 състезатели премериха сили за Купа Банско 2012.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !