Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Ирена Милянкова членувала в тайна секта на богаташи

отпечатай новината

12.12.2012 09:30 | Видян 3182 пъти

Ирена Милянкова членувала в тайна секта на богаташи

Актрисата от "Под прикритие" Ирена Милянкова е член на малко познатото у нас тайно общество на Каприкканците. Членовете му имат паспорт за измисленото Кралство Каприкка, чиято територия според малкото информация в интернет се намира в Англия, разкрива сензационно в новия си брой Шоу. Поданици на Кралство Каприкка са предимно много богати хора и неслучайно под герба му са наредени фирмените знаци на марки като "Версаче", "Порше", "Картие" и "Майбах".

"Ако вие се превърнете във важен елемент в живота и развитието на кралството ни, то на вашата личност се присвоява благородническа титла за принос към създаването на държавата ни, която се стреми към съвършенство. Започвайки от барон (баронеса) може да достигнете най-висшата благородническа титла лорд или графиня", пише в информацията за обществото на каприкканците, която е поместена първо в Уикипедия, но по-късно е изтрита заради съдържание на мистификация и нарушаване кодекса на международната енциклопедия.

Пряката връзка на Ирена Милянкова с Кралство Каприкка е близката ѝ приятелка Светлана Петрова, която също е работила като манекенка. Двете са съдружнички в софтуерната фирма "А115", където си партнират с Йордан Димов. Самият той пък е един от компютърните експерти у нас, разработващ специализиран софтуер. На сайта на фирмата е посочено, че централата ѝ е базирана в Лондон, но има офиси и в Дубай. В миналото "А115" е една от първите фирми, които разработват софтуер за смс-паркиране.

Светлана Петрова е посочена в търговския регистър като официалното лице за контакти на фирма "Каприкка БГ" ООД. Официално предмет на дейност на дружеството е обработка на данни, хостинг и изграждане на web-портали, а като форма за контакти е посочен мейл bg-embossy@kaprika.net.

Сред съдружниците на Светлана Петрова в "Каприкка БГ" е Антон Коруджиев, който се смята за основател на каприкканското общество у нас. В интернет има и своя телевизия с представителство в България - Kaprikka TV Bulgaria. Медията работи единствено онлайн и отразява само събития, свързани с тайното общество, пише още Шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !