Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Цената на Бербо пада за Испания

отпечатай новината

25.07.2008 14:36 | Видян 3979 пъти

Цената на Бербо пада за Испания

Ръководството на “Тотнъм” продължава да се гаври с мениджъра на “Манчестър Юнайтед” сър Алекс Фъргюсън, пише 24 часа. Според британският вестник “Сън” лондончани са готови да намалят цената на българския национал Димитър Бербатов с цели 5 млн., но при оферта от “Барселона” или “Милан”, които също проявяват интерес към родния нападател.
Мениджърът на “Тотнъм” Хуанде Рамос вече поиска 30 млн. лири от “Юнайтед” за Бербо, докато “червените дяволи” отправиха официална оферта на стойност 20 милиона.
Според информацията на вестника ключът около бъдещето на Бербатов се държи от камерунския нападател Самуел Ето`О. Новият наставник на Барселона Сеп Гуардиола също харесва Бербатов и най-вероятно ще отправи предложение към 27-годишния футболист, но при положение, че Ето`О бъде продаден.
Ръководството на каталунците вече съобщи на камерунеца, че не попада в плановете на Гуардиола и трябва да си търси нов отбор.
Италианският “Милан” също следи ситуацията около българския национал. Карло Анчелоти обаче ще се опита първо да си осигури услугите именно на Ето’О, преди да предприеме някакви действия около привличането на Бербатов.
В същото време Хуанде Рамос продължи с чистката с отбора си. Той прати Тему Тайнио, Паскал Шимбонда, Юнес Кабул и Стед Малбранк в “Съндърланд”.
Започна и голямата въртележка на вратарите. Пол Робинсън отива в “Блекбърн”, след като Брад Фридъл вече е играч на “Астън Вила”, а Скот Карсън се връща в “Ливърпул”.

Вчера мениджърът на “Астън Вила” Мартин О’Нийл заяви, че бившият капитан на националния ни отбор Стилиян Петров е основен играч за новия сезон в английската Висша лига.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !