Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Новият джеймсбондски Ролс Спектър

С дръзко отклонение от обичайната елегантност на...

Mercedes пусна новата Е-класа

отпечатай новината

13.12.2012 17:15 | Видян 2613 пъти

Mercedes пусна новата Е-класа

Компанията Mercedes-Benz разпространи първите снимки на новия E-Class. Промените са в предната част, където светлините са съвсем различни и са оформени в един блок. Различни са също така решетката на радиатора и дизайна на предната броня.

Новостите са засегнали и задницата – в областта на светлините, както и интериора. На централната конзола вече е разположен аналогов часовник, а воланът е претърпял сериозна модернизация. Бутоните за аварийните светлини и системата за стабилизация ESP вече са преместени на блока на аудиосистемата.

Следващото поколение на Mercedes-Benz E-Class ще разчита на същите двигатели като настоящото – мотори с обем от 2,1 до 3,0 литра и мощност 170, 204, 231 и 265 конски сили.

Запазват се и по-мощните версии - V6 с обем 3,5 литра и мощност 333 к.с., турбо V8 с обем 4,6 литра и мощност 435 к.с., както и би-турбо V8 с обем 5,5 литра и мощност 537 конски сили.

Най-вероятно ще има и версия с новия 4-цилиндров агрегат с обем 1,6 литра и мощност 156 конски сили, който е разработен съвместно с Renault.

Всички агрегати ще работят съвместно с автоматична 7-степенна скоростна кутия, но не е изключено именно при новата E-Class да видим за пръв път и 9-степенен автомат.

В списъка на оборудване са включени камери, които следят обстановката около автомобила и да се променя твърдостта на окачването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !