И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Албена без Максим за празниците

отпечатай новината

14.12.2012 14:00 | Видян 2448 пъти

Албена без Максим за празниците

Двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова идва заедно с 4 таланти от школата си за благотворителната програма Приказна Коледа за Пловдив на Галакси Пропърти Груп. Половинката й Максим Стависки остава в Москва, научи Блиц.

Всички средства, събрани от продажбата на билети ще бъдат дарени за благотворителност. Приказната Коледа ще изненада пловдивчани и с два концерта.

На 23 декември ще пее Криско, а на 29 декември – детска вокална група Славена и шампионката по бийтбокс Адриана Николова – Печенката.

Приказни герои, клоуни, аниматори и фокусници ще забавляват малчуганите, посетили зимната пързалка на площад Централен от 18 до 21 декември. Дядо Коледа и Снежанка ще радват с подаръци всички посетители на зимното съоръжение между 22 и 25 декември.

На място ще бъде поставена кутия, от която всеки може да си вземе късметче. Условие обаче е, че не може да се взима листче, без да се остави такова. Целта на организаторите е пловдивчани да си разменят пожелания за Новата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !