Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Зара в секс афера с престъпник

отпечатай новината

17.12.2012 12:00 | Видян 4432 пъти

Зара в секс афера с престъпник

Иван Танев - Универсалния, сочен от МВР като бос номер 1 в ДДС аферите с месо, захар и куп други хранителни продукти, е актуален любовник на Зара , научи Всеки ден.

Тенев е известен в столичния халайф като един от топ плейбоите на София. Синът на бившия земеделски министър Георги Танев е женен за манекенката Цвети Бранкова. От около година обаче е интимен със Зара .

Според приятели на Универсалния в момента издирваният от полицията контрабандист е в Лондон заедно с брюнетката от Варна. Двамата обитават просторен апартамент в елитен лондонски квартал, който се намира в непосредствена близост до двореца Кенсингтън - дом на кралица Виктория и бъдещо имение на престолонаследника принц Уилям и съпругата му Катрин.

Познавачи на светския живот си спомнят, че преди време Иван Танев е бил интимен с Ивайла Бакалова, някои му приписват авантюра и с фолк звездата Анелия.

Състоянието на Универсалния е колосално. ДДС аферистът е собственик на десетки имоти в София и в Пловдив, притежава къщи на Свети Влас и на Банско. Наследникът на земеделския министър Георги Танев шофира лъскави автомобили, за последно е засечен с "Майбах" за 1 милион лева с регистрационна табела от четири еднакви цифри - 2222.

Возилото преди било собственост на сина на алкохолния бос Миню Стайков - Стайко. Спортно "Ферари", джипове "Инфинити" и "Порше Кайен", както и поръчково "Бентли" също били част от автопарка на знаменития контрабанден вносител, научи още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !