Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Народът скочи срещу Криско

отпечатай новината

18.12.2012 09:45 | Видян 1867 пъти

Народът скочи срещу Криско

Истинска война започна срещу рапъра Криско , след като той отказа участие без пари в благотворителен концерт в Стара Загора за лечението на 16-годишно момче.

"Млъквай, Дриско, яж лайна!", „Много бързо си повярва, че си голямата работа", "Махай се, палячо такъв!", "Ей, голямо педерастче излезе". Това са само част от коментарите по адрес на музиканта, които се изсипаха в интернет форумите само за няколко часа. Над 3000 души вече са го заклеймили, пише Всеки ден.

Самият Криско се оправда за случилото се. По думите му е бил излъган. Не било вярно, че е обещал да пее само срещу 100 лева - колкото да си покрие разноските за пътя от София до Стара Загора и обратно. Тази история той нарече "лупост". Истината според него била съвсем друга.

"Поканен съм аз да пея на благотворителен концерт и организаторите казват, че си има хонорари въпреки това, и се съгласиха на условията. Отидох до мястото, казаха ми, че нямат пари, и аз казах, че едната част от хонорара го давам за болното момче Миро. Те отговориха, че не ги интересува. Ако искам, да пея, ако искам - не. Супер нагло държане и никакво отношение, за което нямаше как да получат обратното от мен", обясни той в собствения си профил във фейсбук.

По този начин обаче на практика потвърди, че не е излязъл на сцената, защото са отказали да му платят. Вместо феновете да му влязат в положението, те избухнаха срещу доскорошния си любимец.
"Отношение нямали към него! Палячо тъп!", "Лошо е да забравиш откъде си тръгнал", "Не всичко е пари в този живот", коментираха възмутените хора.

"Що не каза да ти дам 100, да си вземеш дозичката и да попееш за детето? Нямаше да ти откажат джуките. Звезда голяма!", посочва потребител на социалната мрежа. "Евала на това, че се цениш като талант, като изпълнител, и не се обезценяш. Но преди да мислиш за себе си, вкарай малко мисъл и за другите! Бъди над нещата! Дребнавостта не намира място в иначе така широките ти възгледи на творец!", е написано в по-сдържан коментар.

"Ти си голямо гейче, бе! Нека те шляка Миро от "Каризма", това ти е нивото", псува го грубо друг.
Личният пиар на Криско - Борислав Иванов, обясни в официално писмо, че рапърът бил „изключителен човек". Според запознати покрай надигналата се война срещу певеца той някъде може и да си изяде боя, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !