Орлин Горанов с тур за 50 г. на сцената

"Гледам се в огледалото и мисля колко безпощадно лети...

Villa Gug in Aalborg, Denmark: Фото...

Villa Gug in Aalborg, Denmark: Фото на деня

Иван и Андрей подписват с TV7

отпечатай новината

18.12.2012 10:15 | Видян 2336 пъти

Иван и Андрей подписват с TV7

TV7 продължава с ударите си по конкуренцията. След Нова година по TV7 ще се завъртят продуцираните от "Междинна станция" предавания "Съпругите", "Съдебен спор" и "Специалистите". В момента Иван и Андрей работят над още един проект, който ще бъде реализиран в ефира на TV7, издава Блиц.

TV7 взима още един кадър от конкурентна телевизия. Водещата на "Код: Криминално" напуска bTV и от началото на 2013 година ще стане ководеща на сутрешния блок на TV7 в партньорство с Витомир Саръиванов, който пък в "Гореща точка" лично обяви, че напуска Нова телевизия.

Още през октомври Блиц алармира, че Нова тв е пред финансов колапс, а напускането на най-ценните ѝ кадри е въпрос на време. През миналата година упорито се заговори, че се търси купувач за телевизията, но поради исканата цена, мераклия липсваше. Вярно, шведските собственици свалиха на около 400 милиона евро офертата си, но и това е немислима сума за родния рекламен тв пазар, който при това се доминира дълги години от основния конкурент на Нова – bTV . Последният пирон в ковчега на медията забиха финансовите резултати от миналата 2011 година, които показват нетна загуба от около 51 милиона лева, издава още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !