Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Илиян и Борис Дали пратиха миска в Мароко

отпечатай новината

20.12.2012 14:15 | Видян 6286 пъти

Илиян и Борис Дали пратиха миска в Мароко

Фолк изпълнителите Илиян и Борис Дали бяха част от звездното жури на конкурса "Мис Маракеш", организиран от екипа на ресторант Маракеш, миналата вечер и пратиха победителката на едноседмична почивка в Мароко.

Освен мачовците на фолка, красотата на 9-те участнички оценяваха още фолк дивата Даяна, тромпетиста на Ку-Ку бенд Йордан Йончев Гъмзата, тв водещият Наско Михайлов и др.

Красавицата, която се окичи с короната е 18-годишната блондинка от Сандански Велина Узунова. Нейни подгласнички станаха Виктория Попстоева от София и лицето на Red models Емили Иванова.

За лице на ресторант Маракеш пък бе избрана чаровната Софиянка Бояна Маринова, която си спечели уикенд във Венеция. Тя и миската Велина бяха избрани и за лица на спа-хотел Рич- Велинград, където ще прекарат няколко незабравими дни.

За прекрасната визия на девойките се погрижи тв водещата Ива Атанасова, която ги облече от собствения си новооткрит бутик. За спортните облекла и банските костюми се погрижиха магазини Булдозер. Водеща на събитието бе светската журналистка Бети Методиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !